Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-30@04:16:11 GMT

سلامت مردم را بازیچه موضوعات سیاسی و جناحی نمی کنم

تاریخ انتشار: ۲۷ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۷۸۴۳۴۵

سلامت مردم را بازیچه موضوعات سیاسی و جناحی نمی کنم

ایسنا/مرکزی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: سلامت مردم را بازیچه موضوعات سیاسی و جناحی نمی کنم.

دکتر علیرضا امانی ۲۷ مردادماه ۱۴۰۱ در آیین تکریم و معارفه رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک اظهار کرد: یکی از شاخص های اصلی توسعه، بحث سلامت، بهداشت و درمان است هرچند که در سال های اخیر، کرونا این شاخص را تحت تاثیر قرار داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر اینکه مدافعان سلامت در دوران کرونا ثابت کردند که حاضرند برای سلامت مردم جان خود را فدا کنند، گفت: براساس بیانیه گام دوم انقلاب، سند اسلامی شدن دانشگاه ها، برنامه ششم توسعه و برنامه جامع سلامت، بهره وری سلامت و آموزش را براساس ظرفیت های دانشگاه هدفگذاری می کنیم.

امانی تصریح کرد: سعی می کنیم که خلاءها را پر و نقاط ضعف را تقویت کنیم، از نیروهای دلسوز انقلاب در دانشگاه حتما استفاده خواهیم داشت هر چند که انتخاب افراد باید براساس شایستگی و عملکردهای انقلابی و جهادی باشد.

وی با بیان اینکه حیطه بهداشت و درمان محل انتقام جویی و تلافی جویی سیاسی نیست و سلامت مردم را بازیچه موضوعات سیاسی و جناحی نمی کنم، تاکید کرد: استان مرکزی با وجود مجاورت پایتخت و صنایع بزرگ در بسیاری از موارد عقب است و شایسته نیست که در حوزه بهداشت و درمان با کاستی روبرو باشیم.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اراک اظهار کرد: با توجه به نوع رفتار و خدمات ریاست قبلی دانشگاه، وظایف سنگینی بر دوش داریم و سعی بر انجام کار جهادی و انقلابی با کمک همه ظرفیت های استان از جمله خیرین و سمن های حوزه سلامت خواهیم داشت و ماندگاری متخصصین و اعضای هیات علمی را در قالب یک برنامه جامع دنبال خواهیم کرد.

سلامت را از سیاست صیانت کردیم

به گزارش ایسنا، در این آیین رییس سابق دانشگاه علوم پزشکی اراک با اشاره به اینکه استان مرکزی در مباحث بهداشتی همواره رتبه های برتر کشور را داشت و حتی در بحث واکسیناسیون جزو استان های پیشرو بود، اظهار کرد: موضوع بهداشت و درمان یک موضوع تخصصی است و باید از نظرات تخصصی حتما استفاده شود و پیشنهادات مجموعه دانشگاه و اعضای هیات علمی را پذیرفت و باید تصمیماتی همسو با منافع مردم را اتخاذ کرد.

دکتر سید محمد جمالیان افزود: سال گذشته همزمان ۱۰ پایگاه سلامت در اراک کلنگ زنی شد که ۴ مرکز بهره برداری شده و باقی آن نیز تا پایان سال افتتاح می شود و زمین آن توسط شهرداری و شورای شهر تامین شد و با کمک خیرین ساخته و توسط دانشگاه تجهیز شد.

وی تصریح کرد: در طول چهار سال اخیر، ۱۴۰۰ نفر از پرسنل تبدیل وضعیت شدند، کلینیک دندانپزشکی با ۱۱۰ یونیت راه اندازی شد، در زمان معارفه کارانه ۱۴ ماه عقب بود و امروز این میزان به ۴ ماه تقلیل یافته است، گروه های آموزشی تکمیل شده است و فوق تخصص ها افزایش یافت هرچند که نگهداشت این فوق تخصص ها اهمیت بالایی دارد، بدهی دارویی دانشگاه پرداخت شده است و تلاش شد که سلامت را از سیاست صیانت کنیم. دانشگاه مبدا تحول کشور است و نباید سلامت مردم بازیچه سیاست شود.

جمالیان با تاکید بر اینکه دانشگاه ۳۰ درصد در سلامت مردم نقش دارد و اگر سایر مدیران استانی و ملی به وظایف خود جامه عمل نپوشانند قطعا ریاست دانشگاه موفق نخواهد بود، گفت: پروژه ولیعصر با ۴۲ هزار مترمربع، یک پروژه ملی است و دانشگاه به تنهایی نمی تواند این پروژه را خاتمه دهد، پیمانکار قبلی خلع ید شد و پیمانکار جدید آمده است، اما مشکل دانشگاه فقط مالی نیست و با توجه به عملکرد پیمانکار قبلی اگر به دانشگاه کمک نشود نمی توان تصمیم گیری صحیح داشت.

وی اظهار کرد: همزمان با ساخت ولیعصر نیازمند جایگزینی برای بیمارستان امیرکبیر هستیم، محیط بیمارستان نامناسب است و اگر بهترین خدمات هم ارائه شود همچنان رضایت مردم جلب نمی شود و باید برای جایگزین کردن بیمارستان اطفال از امروز تصمیم گیری شود. اراک و استان زیرساخت های بهداشتی و درمان مناسب ندارد، ۳۵ مرکز جامع سلامت استیجاری در اراک وجود دارد در حالی که این رقم اجاره را می توان در بخش ارائه خدمت و پیشگیری و درمان صرف کرد.

جمالیان اضافه کرد: افزایش مرگ و میر در استان مرکزی را به دلیل بیماری های قلبی و عروقی و تنفسی را شاهد هستیم و لازم است که وزارتخانه در بحث بودجه تحقیقاتی تاثیر آلاینده ها در سلامت مردم از دانشگاه علوم پزشکی اراک حمایت کند، همچنین در بحث بین المللی سازی دانشگاه تلاش صورت گرفته، ۱۰۰ دانشجوی خارجی سال گذشته جذب شد و باید در این راستا تلاش بیشتری صورت گیررد.

وی افزود: استان مرکزی جزو استان های سالمند است ولی کلینیک سالمندی نداریم، از طرفی باید در جهت جوانسازی جمعیت اهتمام داشت.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی دانشگاه علوم پزشكي اراك دانشگاه علوم پزشکی اراک بهداشت و درمان استان مرکزی سلامت مردم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۸۴۳۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نمایندگان مجلس دوازدهم «یقه‌گیری» نخواهند کرد

«عبدالوحید فیاضی» منتخب مردم نور و محمودآباد در مجلس دوازدهم در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، با اشاره به آرایش سیاسی مجلس آینده اظهار کرد: فراکسیونی که منافع ملی را اولویت اصلی خود دانسته و خود را ملزم به تحقق مطالبات مردم بداند، قطعاً مهم‌ترین فراکسیون و فراکسیون اکثریت مجلس دوازدهم باید باشد.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا تفاوت‌های سیاسی و حزبی منتخبان مجلس آینده باعث می‌شود که آن‌ها در مجلس آینده با یکدیگر وارد چالش شوند، افزود: در حال حاضر شاهد تنوع و تکثر از لحاظ گرایش سیاسی و حزبی بین منتخبان مجلس دوازدهم هستیم اما قطعاً تمام تلاش خود را می‌کنیم که این تفاوت‌ها منجر به اختلاف اساسی بین نمایندگان مجلس آینده یا به عبارت دیگر، یقه‌گیری آن‌ها نشود.

فیاضی درباره گزینه احتمالی ریاست مجلس دوازدهم، گفت: از آنجایی که شاهد تکثر و گستردگی گرایش‌های سیاسی بین منتخبان مجلس دوازدهم هستیم، پیش‌بینی درباره ریاست مجلس دوازدهم تا حدودی سخت است.

منتخب مردم نور و محمودآباد در مجلس دوازدهم در ادامه درباره راهکارهای تحقق شعار سال، اظهار کرد: مجلس دوازدهم باید در آغازین روزهای خود درباره راهکارهای رفع مشکلات اقتصادی کشور با رویکرد جهش تولید مسایل لازم را در نظر گیرد.

فیاضی گفت: مسأله مهم بعدی درباره مشارکت مردم است و مجلس دوازدهم باید مکلف باشد که درباره مشارکت مردم بازنگری‌های لازم را داشته باشد؛ مشارکت مردم باید در حوزه‌های مختلف سیاسی و اقتصادی و کاملاً به صورت همه‌جانبه در نظر گرفته شود چراکه حکمرانی درست زمانی محقق می‌شود که مشارکت مردم را شاهد باشیم.

منتخب مردم نور و محمودآباد در مجلس دوازدهم گفت: ما بعضاً از جهش تولید و رفع تورم حرف می‌زدیم اما مشارکت مردم را نادیده می‌گرفتیم و به همین دلیل، فرمایش مقام معظم رهبری درباره مشارکت مردم در امر تولید می‌تواند بسیار مؤثر باشد و زمینه مشارکت مردم را در عرصه اقتصادی فراهم کند.

وی تصریح کرد: در امر اقتصادی، موانعی برای مشارکت مردم وجود دارد که برخی از این موانع، مربوط به موانع تولید و صدور و دریافت مجوز کسب و کار است که مجلس و دولت باید با همکاری یکدیگر، به دنبال گره‌گشایی از مشکلات اقتصادی مردم و مشارکت مردم در حوزه اقتصاد باشند.

فیاضی تاکید کرد: اصلاح نظام بانکی و ارزی هم مسأله بسیار مهمی است چراکه ما در حال حاضر شاهد افزایش شدید قیمت ارز هستیم که به علت فقدان مدیریت در حوزه ارز است؛ دلارزدایی هم بسیار ضرورت دارد چراکه سلطه دلار به نظام اقتصادی ما آسیب وارد کرده و باید با سیاست‌های درست کاری کنیم که نقش دلار در اقتصاد کشور به مرور کمرنگ شود.

کد خبر 6084389 زهرا علیدادی

دیگر خبرها

  • دراین موزه حسابی بچگی کنید | نوستالژی هایی که هیچ کجا پیدا نمی شوند
  • قدردانی از مربیان عقیدتی سیاسی
  • تجلیل از مربیان عقیدتی سیاسی
  • درخواست یک فعال سیاسی درباره کاظم صدیقی
  • ضرورت همدلی بین شوراها برای رفع مشکلات مردم
  • اراک قهرمان مسابقات تنیس روی میز منطقه ۵ دانشگاه آزاد شد
  • خط راه‌آهن تهران ـ اهواز منتقل می‌شود
  • نمایندگان مجلس دوازدهم «یقه‌گیری» نخواهند کرد
  • باهنر: مجلس باید حداقل دو فراکسیون اقلیت و اکثریت داشته باشد /ضرورت ندارد تمام تصمیمات مجلس جناحی باشد
  • ۴ فهرست در دور دوم انتخابات مجلس با هم رقابت می‌کنند