Web Analytics Made Easy - Statcounter

سید محمد جمالیان در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: حدود ۲۱ طرح در حوزه بهداشت و درمان در سفر رئیس جمهور به استان مرکزی مصوب شد که مهم‌ترین این مصوبات اختصاص ۴۰۰ میلیارد تومان برای تکمیل بیمارستان حضرت ولیعصر اراک است و باید توسط سازمان برنامه و بودجه کشور و وزارت بهداشت به نسبت مساوی تا خرداد ماه ۱۴۰۲ باید اختصاص داده شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: مبلغ ۳۰ میلیارد تومان برای تکمیل فاز سوم بیمارستان آیت الله خوانساری اراک، ۸ میلیارد تومان برای اتمام و تکمیل اورژانس پرتوی و سوختگی، ۸۰ میلیارد تومان برای تکمیل بیمارستان ۹۶ تختخوابی زنان و زایمان و ۲۰ میلیارد تومان برای تکمیل خوابگاه دانشجویی علوم پزشکی اراک مصوب شده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک تصریح کرد: مبلغ ۱۰ میلیارد تومان برای پایگاه اورژانس هوایی، مبلغ ۱۳ میلیارد تومان برای تکمیل مجتمع کلاس‌های آموزشی، مبلغ ۴ میلیارد تومان برای تجهیز سلف سرویس، آزمایشگاه و فضای آموزشی دانشکده علوم پزشکی خمین، مبلغ ۵ میلیارد تومان برای تکمیل و تجهیز آزمایشگاه کنترل غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی ساوه و مبلغ ۱۰۰ میلیارد تومان جهت تکمیل و اتمام بیمارستان امام خمینی (ره) شهر خمین پیش بینی شده است.

جمالیان با اشاره به تکمیل پروژه‌های نیمه تمام دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی گفت: مبلغ ۱۵۰ میلیارد تومان برای تکمیل پروژه‌های نیمه تمام بهداشتی و درمانی استان مرکزی از جمله احداث و تجهیز پایگاه انتقال خون استان و تکمیل پردیس دانشگاهی دانشکده علوم پزشکی در سفر رئیس جمهور به استان مرکزی مصوب شد.

وی با بیان اینکه در سفر رئیس جمهور تمرکز روی تکمیل و اتمام پروژه‌های نیمه تمام بود، ادامه داد: پیشرفت ساخت بیمارستان ۲۵۰ تختخوابی به حدی نیست که امسال یا سال آینده به بهره برداری برسد به همین خاطر جز مصوبات سفر تا کنون برنامه و مبلغی برای آن اعلام نشده و مطمئناً با شروع کارهای ابتدایی و پیشرفت طرح، وزارت بهداشت از آن حمایت خواهد کرد و در بودجه سال‌های بعد ردیف بودجه‌ای برای آن لحاظ می‌شود.

کد خبر 5548161

منبع: مهر

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی اراک سفر استانی بوشهر ویروس کرونا سیلاب کرمانشاه آمار کرونا بیست و نهمین سفر استانی دولت خطبه های نماز جمعه مدیریت بحران اردبیل شیوع کرونا ماه محرم استهبان ایلام اربعین حسینی میلیارد تومان برای تکمیل سفر رئیس جمهور استان مرکزی علوم پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۹۳۴۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مکمل‌های پروبیوتیک شدت صرع را در کودکان کاهش می‌دهد

ایسنا/اصفهان معاون پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی کاشان گفت: نتایج یک پژوهش نشان می‌دهد که مکمل یاری پروبیوتیک همراه با مصرف منظم دارو  می‌تواند شدت صرع در کودکان مقاوم به درمان را کاهش دهد.

غلامعلی حمیدی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: از آنجا که یک سوم بیماران به درمان‌های دارویی پاسخ مناسب نمی‌دهند و یافتن روش‌های مکمل درمان صرع ضروری است پژوهشگران دانشگاه علوم پزشکی کاشان یک مطالعه را با مشارکت ۹ کودک مبتلا به صرع مقاوم زیر ۱۶ سال شروع کردند.

وی افزود: در فاز اول مطالعه، کودکان از نظر فرکانس صرع مورد پایش قرار گرفته و در فاز دوم به مدت دو ماه مکمل پروبیوتیک خاص در کنار داروهای روتین آنها برای درمان صرع تجویز شد.

معاون پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی کاشان تاکید کرد: در این پژوهش، فرکانس صرع و سطح آنزیم‌های  کبدی، کراتینین، سدیم، پتاسیم، کلسیم، منیزیم و قند خون ناشتای آنان قبل و بعد از دریافت پروبیوتیک با هم مقایسه شد. شدت صرع آنان نیز قبل و بعد از دریافت پروبیوتیک، بر اساس مقیاس NHS۳ و HASS سنجش و توسط آزمون آماری ویلکاکسون مورد سنجش قرار گرفت.

حمیدی گفت: صرع یک بیماری مزمن مغزی است و علاوه ‌بر ویژگی‌های ژنتیکی بیمار، عوامل محیطی مانند اختلالات الکترولیتی در عود حملات تشنج، نقش دارند که بر اساس یافته‌های پژوهش، تجویز دو ماه مکمل پروبیوتیک به طرز معنی‌داری فرکانس و شدت صرع را کاهش داده و در برخی مقیاس‌ها نیز بهبود بخشید.

وی افزود: بر اساس آمار یک بررسی ملی که در سال ۲۰۲۱ در نشریه نیچر منتشر شد، شیوع صرع در ایران ۱۶.۶ در ۱۰۰۰ نفر است که میزان ابتلای بیماری در رده سنی ۱۵ تا ۱۹ سال نیز از همه رده‌های سنی بالاتر است و داروهای ضدّتشنج نیز در یک‌سوم این بیماران کارایی کافی ندارند.

معاون پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی کاشان تأکید کرد: اهمیت انجام این پژوهش در حالی است که تشنج‌های کنترل نشده و مکرر در بیماران مبتلا به صرع علاوه بر تهدید سلامتی بیمار، منجر به کاهش کیفیت زندگی بیماران و خانواده آنان می‌شود.

حمیدی اظهار کرد: این پژوهش توسط فاطمه زارعی، احمد طالبیان، اژدر حیدری، سید محمد اسماعیلی طبا و محمود سلامی، اعضای گروه اطفال دانشکده پزشکی کاشان انجام شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اجرای درمان رایگان کودکان در بیمارستان‌های علوم پزشکی تهران
  • تعطیلی مرکز غیرمجاز طب سنتی در قم
  • ۲۵ هزار نیروی جدید در وزارت بهداشت جذب می شوند
  • ۲۵ هزار نیروی جدید در وزارت بهداشت جذب می‌شوند
  • دو قانون مصوب مجلس از سوی قالیباف به دولت ابلاغ شد
  • مکمل‌های پروبیوتیک شدت صرع را در کودکان کاهش می‌دهد
  • پزشک متخلف در یکی از روستا‌های تالش دستگیر شد
  • پزشک متخلف در یکی از روستاهای تالش دستگیر شد
  • بیش از ۴ هزار نفر از دانشجویان متاهل علوم پزشکی وام تحصیلی دریافت کردند
  • مجلس به دنبال اجرای سند تحول رییس جمهور در حوزه ارز است