Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از اراک سید محمد جمالیان ظهر امروز در جمع خبرنگاران از سرعت بسیار بالای انتشار سویه جدید کرونا گفت و اظهار کرد: سرعت انتقال و چرخش ویروس ba۵ به قدری بالا است و بر اساس مطالعاتی که انجام شده است، یک نفر می‌تواند ۱۸ نفر را مبتلا کند.

وی افزود: ابتلا و درگیری کشورهای مختلف در جهان به نوع جدید کرونا نشان از سرعت زیاد و بالای انتشار و انتقال نوع جدید آن است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک بیان کرد: کشورهای همسایه ایران نیز درگیر شده‌اند و در داخل کشور نیز به سرعت در حال انتشار و گسترش است.

جمالیان ادامه داد: سرعت انتقال سوش جدید BA5 به قدری بالا است که یک فرد مبتلا می‌تواند همه افرادی که با آن در ارتباط بودند را مبتلا کند.

وی گفت: همین سرعت بالای سرایت پذیری باعث می‌شود در آینده نه چندان دور میزان مراجعین به مراکز درمانی نیز افزایش داشته باشد اما خوشبختانه تاکنون قدرت و شدت این بیماری پایین است اما تجربه نشان م‌دهد هرگاه سرعت انتشار افزایش یابد، شدت و قدرت نیز افزایش خواهد یافت.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک خاطر نشان کرد: در حال حاضر ۵۷ بیمار در بیمارستان های زیر مجموعه دانشگاه علوم پزشکی استان  بستری هستند که ۷ بیمار در بخش مراقبت های ویژه خدمات درمانی را دریافت می کنند که این آمار در هفته ی گذشته  بین ۲۵ تا ۳۵ بیمار بستری بود که نشان از سرعت بالای این ویروس دارد .

 جمالیان در ادامه خاطر نشان کرد : عادی انگاری موجود در جامعه و خستگی از استفاده از ماسک و رعایت پروتکل های بهداشتی سرعت  انتقال را چند برابر افزایش می دهد.

وی اضافه کرد: واکسن در کاهش مرگ و میر بسیار تاثیر گذار است و تجربه ی موج های قبلی نشان داد این اثرگذاری واقعی است و می تواند تا مقدار بسیار زیادی جلوی مرگ و میر ها را بگیرد .

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک تاکید کرد: با توجه به سرعت بالای انتقال و انتشار و چرخش در جامعه، پیش بینی می کنیم مدت این موج کوتاه باشد.

جمالیان افزود : خوشبختانه ذخیره ی واکسن استان خوب است و همه ی واکسن ها به جزء  آسترازنکا موجود است و قرار شده به دلیل افزایش استقبال مردم، یک مرکز تجمیعی واکسیناسیون راه اندازی شود البته در کنار آن مرکز هپکو به صورت صبح و بعد از ظهر فعالیت نموده و همچنین کلیه پایگاه های سلامت نیز کمافی السابق به مردم ارائه خدمت می نمایند.

وی تصریح کرد: البته همانند دوره های قبل قرار شده بعد از هماهنگی های لازم، واکسیناسیون در محل را نیز در ادارات و البته صنایع برقرار نماییم تا شاهد  واکسینه شدن تعداد زیادی از افراد جامعه باشیم .

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک یادآور شد: در مراکز درمانی نیز تمهیداتی اندیشیده شده تا امکان دریافت واکسن در بیمارستان ها نیز فراهم شود

جمالیان تاکید کرد : باید رعایت پروتکل های بهداشتی، استفاده از ماسک و تزریق نوبت یادآور، همچنان در استان مرکزی و کشور مورد توجه مردم باشد.

وی افزود: افراد بالاتر از ۱۸ سال که بیشتر از ۶ ماه از آخرین تاریخ تزریق شان می گذرد، می توانند نوبت یادآور واکسن(سوم و یا چهارم) را تزریق کنند و گروه سنی ۱۲ تا ۱۸ سال که نقص سیستم ایمنی و بیماری های زمینه ای دارند نیز می توانند نوبت یادآور واکسن کرونای خود را تزریق کنند.

وی در پایان ابراز امیداوری کرد با همراهی و همکاری مردم با کمترین تلفات این موج را پشت سر بگذاریم .

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: سویه جدید کرونا رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۶۱۲۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لوسمی رایج‌ترین سرطان کودکان/ ۶۵ تا ۷۰ درصد کودکان مبتلا به سرطان در ایران درمان می‌شوند

به گزارش خبرنگارسلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، هادی موسی‌خانی فوق تخصص آنکولوژی کودکان در نشست خبری کنگره دوسالانه بین‌المللی آنکولوژی کودکان یادبود «پروانه وثوق» در بیمارستان فوق تخصصی درمان سرطان «محک» با بیان اینکه ۲۰درصد کودکان سرطانی کشور در بیمارستان محک تحت درمان قرار می‌گیرند، گفت:شایع‌ترین سرطان در کودکان سرطان خون و پس از آن تومور مغزی است.

وی ادامه داد:درمان آنکولوژی به یک کار تیمی نیاز دارد که در محک به این موضوع توجه خاصی می‌شود.

وی با بیان اینکه اساتید حاضر در محک هیئت علمی‌های با سابقه دانشگاه هستند، گفت: در این بیمارستان پلن‌های درمانی خاصی برای درمان کودکان مبتلا به سرطان اجرا می‌شود.

وی با بیان اینکه درصد درمان کودکان مبتلا به سرطان در کشور‌های توسعه یافته بین ۷۵ تا ۸۰ درصد است، گفت: در ایران و محک ۶۵تا ۷۰ درصد کودکان مبتلا به سرطان درمان می‌شوند، ما در محک تلاش می‌کنیم که این فاصله کاهش پیدا کند.
 
دانشگری، معاون درمان بیمارستان محک نیز در این نشست تصریح کرد: کنگره کودکان ۲۶لغایت ۲۸ اردیبهشت برگزار می‌شود و اساتید خارجی و داخلی در این کنگره شرکت می‌کنند و امتیاز باز آموزی دارد.

وی ادامه داد:یکی از نیاز‌های همیشگی رسیدن به درمان‌های روز دنیا در درمان سرطان است؛ باتوجه به اینکه محک بیشترین بیماران کودک سرطانی را در تومور‌های مغزی دارد، این موضوع در کنگره مورد بحث قرار می‌گیرد.

وی یادآور شد:محیط، ژنتیک و وراثت از جمله علل بروز سرطان در کودکان است؛ در نتیجه اینکه  بیماری صعب العلاج گفته می‌شود به دلیل نامشخص بودن علت بیماری است.

دانشگری خاطرنشان کرد:در بیمارستان محک کودکان تا ۱۸سال مبتلا را درمان می‌کنیم و سرطان خون و لنفوم شایع‌ترین سرطان در بین کودکان است.

میترا قالیبان آنکولوژیست ابراز کرد:تومور‌های مغزی اولین علت مرگ در سرطان‌های کودکان است.

وی ادامه داد:تومور‌های کودکان با تومور‌های بزرگسالان متفاوت است؛ در نتیجه برخورد تیم درمان با کودک سرطانی باید متفاوت باشد.

قالیبافیان بیان کرد:هدف اول این کنگره این است که بگوییم که تومور‌های مغزی در کودکان و بزرگسالان متفاوت است؛ نحوه برخورد با این کودکان نیز متفاوت است و سوم اینکه این کودکان نیازمند بازتوانی دارند و باید برای این بیماران فکری شود.

وی تصریح کرد:زمان بقای کودکان مبتلا به تومور سرطانی به زمان مراجعه به پزشک بستگی دارد. کودکان به عوارض درمان بیماری سرطان نسبت به بزرگتر‌ها حساس‌تر هستند. جراحی، شیمی درمانی و رادیو تراپی سه روش درمانی در کودکان سرطانی است.


این آنکولوژیست زمان بقای یک کودک سرطانی را به میزان توانایی بدن کودک در مقابله با روش‌های درمانی برشمرد و گفت:در برخی کودکان پس از ۵سال درمان کاملا بهبودی حاصل می‌شود.

روزسرخ جراح اطفال بیان داشت:پیگیری درمان کودکان در محک تا ۱۸ سالگی ادامه دارد.

وی با بیان اینکه در دنیا یک درصد سرطان‌ها  کودکان را شامل می‌شود، گفت:سالانه هزار تا ۱۵۰۰ مورد جدید از کودک سرطانی در ایران شناسایی می‌شود.

وی با بیان اینکه در حال حاضر ۱۶ هزار کودک سرطانی به زندگی طبیعی خود بازگشتند؛ ضمن اینکه از ابتدا تأسیس محک از سال ۷۰ بالغ بر ۴۲ هزار بیمار کودک سرطانی تشکیل پرونده داده اند.

آراسب احمدیان، مدیر عامل موسسه خیریه درمان کودکان سرطانی محک با بیان اینکه درمان کودکان سرطانی در محک رایگان است، گفت: حمایت‌های لازم در طول بیماری کودک نیز انجام می‌شود.

وی با بیان اینکه محک ۳۰سال پیش با هدف درمان کودکان سرطانی ایجاد شده، افزود:مجوز مرکز تحقیقات سرطان در محک گرفته شده تا پروتکل‌های درمانی کامل شود.

احمدیان تاکید کرد:خیرین هزینه‌های درمانی در محک را تامین می‌کنند؛ ضمن اینکه محک از نظر علمی و تخصصی با بیمارستان‌های خارج کشور ارتباط دارد؛ از جمله پزشکان ایرانی خارج از کشور.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بسیاری از اختلالات روانی ریشه جسمانی دارند
  • بیش از ۲۳ هزار خدمت روانپزشکی در غرب خراسان رضوی ارائه شد
  • آلومینیومی‌ها در کنار کودکان مبتلا به سرطان
  • سردرد‌های مکرر نشانه چیست؟
  • استطاعت جسمی ۸۳ هزار زائر حج تمتع ۱۴۰۳ نهایی شد
  • شانس درمان کودکان مبتلا به سرطان در ایران ۷۰ درصد است
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • لوسمی رایج‌ترین سرطان کودکان/ ۶۵ تا ۷۰ درصد کودکان مبتلا به سرطان در ایران درمان می‌شوند
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • بازیگر کلیدی سریال نون خ از کوه افتاد و در بیمارستان بستری شد