Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/مرکزی رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: تمامی دانشجویان مبتلا به بیماری حاد گوارشی در دانشگاه علوم پزشکی اراک به صورت سرپایی درمان شدند.

دکتر سیدمحمد جمالیان در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به شایع شدن بیماری گوارشی در کشور اظهار کرد: اکثر بیماران مبتلا به بیماری حاد گوارشی با علائم حالت تهوع و دل پیچه و برخی نیز اسهال و تب خفیف به مراکز درمانی مراجعه می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیشترین افراد مراجعه کننده به درمانگاههای استان را بیماران گوارشی بیان کرد و افزود: از چند روز گذشته در دو خوابگاه دانشجویی از بین ۱۱ خوابگاه موجود دانشگاه علوم پزشکی مواردی از بروز بیماری حاد گوارشی در بین دانشجویان مشاهده شده است که در شب گذشته آمار مبتلایان بیشتر و این بیماری تشدید پیدا کرده بود.

وی با اشاره به اینکه در بین سایر خوابگاه های دانشجویی تاکنون مواردی از این بیماری گزارش نشده است، اظهار کرد: با شیوع این بیماری، با حضور متخصصین و فوق تخصصین عفونی جلسه‌ای تشکیل و راهکارهای مقابله و پیشگیری از شیوع بیماری مطرح شد و بلافاصله توسط کارشناسان بهداشتی از آب و غذاهای مصرفی دانشجویان نمونه برداری شد و هیچ مشکلی از نظر آب و غذا وجود نداشت گرچه این اطمینان وجود داشت که شیوع این بیماری مرتبط با آب و غذا نیست چرا که در سایر خوابگاه ها موردی مشاهده نشده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک افزود: اکثر افراد مبتلا به این بیماری چه مردم عادی و چه دانشجویان ظرف مدت ۲۴ ساعت تحت درمان قرار گرفته و با تزریق سرم و تجویز دارو وضعیت جسمی آنها رو به بهبودی بوده و حال عمومی مبتلایان مساعد است.

وی از مردم خواست به محض مشاهده علائم این بیماری گوارشی به هیچ وجه داروی آنتی بیوتیک مصرف نکنند چرا که این بیماری ویروسی است و توصیه می‌شود چنانچه حالت تهوع شدید ندارد صرفا به خوردن مایعات اکتفا کنند تا بهبودی حاصل شود و در صورت شدت بیماری و تهوع شدید به مراکز درمانی مراجعه کنند.

دکتر جمالیان با اشاره به شیوع این بیماری در سطح استان مرکزی از دو هفته گذشته گفت: آمار مبتلایان به این بیماری در دو خوابگاه دانشجویی از بین ۱۱ خوابگاه زیاد نیست و هیچ بیماری بستری نشده و تمامی مبتلایان به صورت سرپایی درمان شدند.

وی به مردم توصیه کرد حتما با شستشوی مرتب دست و صورت و رعایت بهداشت فردی از ابتلا به این بیماری پیشگیری کنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: بیماری گوارشی دانشگاه علوم پزشکی اراک دانشجو دانشگاه علوم پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۲۶۳۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!

اخیرا محققان هلندی خبر فوت مردی که ۶۱۳ روز به بیماری کرونا مبتلا بود گزارش کردند. این مرد به‌دلیل ابتلا به نقص ایمنی نتوانست بیماری کرونا را شکست دهد.

این مرد ۷۲ ساله هلندی، که نام او فاش نشده است، به نقص ایمنی شدیدی مبتلا بود و سال ۲۰۲۲ گرفتار یکی از گونه‌های ویروس کرونای اُ-میکرون شد. او پیش از ابتلا چند بار واکسن کوید۱۹ هم زده بود. از همان زمان او هر بار که آزمایش کرونا می‌داد، مثبت می‌شد و این بیماری آنقدر ادامه یافت تا سرانجام مرد نگون‌بخت اکتبر سال گذشته فوت کرد.

بیماری کرونای این مرد ۲۰ ماه طول کشید که طولانی‌ترین مورد در نوع خود بوده است. پزشکان برای کمک به او درمان‌های گوناگونی را پیشنهاد داده بودند که متاسفانه هیچ‌کدام فایده نداشت.

سیستم ایمنی بدن او آنقدر قوی نبود تا بتواند با ویروس کرونا مبارزه کند. حتی داروهای پادتن هم به‌کارش نیامدند.

بیماران مبتلا به کرونا معمولا پس از گذشت چند روز یا نهایت چند هفته درمان می‌شوند اما این مرد ۷۲ ساله، ۶۱۳ روز گرفتار این بیماری بود.

محققان در بررسی‌های این بیمار متوجه وجود حدود ۵۰ جهش ویروس کرونا در بدن شده بودند. این جهش‌ها توانسته بودند در سیستم ایمنی بدن این مرد اختلال ایجاد کنند که در نهایت جان او را گرفتند.

دیگر خبرها

  • احتمال افزایش مبتلایان به مالاریا و تب دانگ در پی بارندگی‌های اخیر در جنوب سیستان و بلوچستان
  • بسیاری از اختلالات روانی ریشه جسمانی دارند
  • خراسان رضوی، رتبه دوم کشور در جذب نخبگان به دانشگاه فرهنگیان
  • آلومینیومی‌ها در کنار کودکان مبتلا به سرطان
  • چند باوراشتباه درباره بیماری ام اس
  • تقسیم عشق در زندگی زوج مبتلا به «ای‌ال‌اس»/بیماری جزیی از زندگیست
  • شیر گاو یکی از چالش برانگیزترین مشکلات پزشکی را حل کرد
  • بیماران«ای‌ال‌اس» با امانت دادن تجهیزات به یکدیگر زنده‌اند
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • شیوع بیماری ناشناخته در بدخشان