Web Analytics Made Easy - Statcounter

مصطفی محمدی در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در اراک اظهار کرد: طرح ابتکاری «راه سلامت» برای نخستین بار در کشور به همت معاونت پژوهش و فناوری بسیج دانشگاه علوم پزشکی اراک به اجرا در آمده است.

وی تصریح کرد: طرح جامع هدایت تحصیلی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی اراک با هدف پر کردن خلا بین دانشجویان و اساتید دانشگاهی و شکل‌دهی فضای صمیمی بین آنها به صورت ابتکاری به اجرا در آمده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون پژوهش و فناوری بسیج دانشگاه علوم پزشکی اراک با بیان اینکه این طرح به صورت حضوری و مجازی است، گفت: با اجرای این طرح تاکنون 8 رویداد راه سلامت برگزار شده که شامل عناوینی چون زندگی دانشجویی، آشنایی با رشته، چگونه درس خوانیم، چگونه موفق شویم، ایده‌ها و موقعیت‌های شغلی، مسائل نظام سلامت است که با برگزاری این رویدادها به 2 هزار سوال از دانشجویان پیرامون موضوعات فوق پاسخ داده شده است.

محمدی بیان کرد: یکی از برنامه‌های این طرح برگزاری سلسله نشست‌های پرسش و پاسخ صمیمانه استاد و دانشجو با موضوع «چگونه موفق شویم؟» است که نخستین جلسه آن با هدف انس و ارتباط بیشتر بین دانشجویان و اساتید در فضایی کاملا صمیمانه و با حضور پرشور دانشجویان در حدود سه و نیم ساعت برگزار و به سوال‌ها و دغدغه‌های دانشجویان پزشکی در قالب طرح راه‌پزشکی درباره «آینده شغلی»، «سبک زندگی پزشکی»، «ادامه تحصیل»، «فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی»، «ازدواج» و... پاسخ داده شد که قرار است این نشست‌ها هر سه ماه یکبار برگزار شود.

 وی با اشاره به برگزاری اردوی یک روزه علمی تفریحی همدان برای دانشجویان گفت: در این اردو دانشجویان از مقبره حکیم بوعلی سینا و موزه مقبره،  مجموعه تفریحی گنج نامه بازدید کردند.

معاون پژوهش و فناوری بسیج دانشگاه علوم پزشکی اراک  از طراحی ربات طرح جامع هدایت تحصیلی دانشجویان خبر داد و تصریح کرد: 11 هسته علمی شکل گرفته که این ربات به سوالات دانشجویان پیرامون این هسته‌ها پاسخ می‌دهد.

محمدی بیان کرد: تیم دارای یک مسئول و ۱۱ مربی  و 36 همیار است.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: طرح ابتکاری راه سلامت دانشگاه علوم پزشکی اراک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۷۱۵۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاکید رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان بر تلاش تجهیزات موجود و اتقاء کمی و کیفی ارائه خدمات

  حبیب غزنوی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در بازدید از مرکز خدمات جامع سلامت روستایی چاه زرد زاهدان گفت: مراکز خدمات جامع سلامت روستایی بعنوان خط مقدم ارائه خدمات سلامت هستند، باید با بهره گیری از ظرفیت و توانمندی همکاران بهداشتی کیفیت ارائه خدمات سلامت به مراجعین را ارتقاء دهیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان استقرار نظام ارجاع الکترونیک مبتنی بر سطح بندی خدمات و پرونده الکترونیک سلامت را از مهمترین برنامه های راهبردی نظام سلامت کشور عنوان کرد و افزود: اجرای دقیق و اصلاح نظام ارجاع الکترونیک به گونه ای که پزشکان سطح یک از اقدامات سطح 2 و 3 مطلع گردند ضروریست.

 

 وی در حاشیه این بازدیدگفت: در حال حاضر تمامی مناطق روستایی  و عشایری که تحت پوشش بیمه سلامت روستایی هستند، درصورت نیاز به دریافت خدمات تخصصی می توانند با مراجعه به پزشک خانواده مستقر در مراکز خدمات جامع سلامت روستایی و شهری روستایی و اخذ کد ارجاع و دریافت نوبت بدون معطلی در بیمارستانهای دانشگاه پذیرش و خدمات تخصصی و فوق تخصصی را با کمترین هزینه دریافت نمایند.

وی ادامه داد: 20 تا 30 درصد نوبت های کلینیک های تخصصی بیمارستانهای دانشگاه به صورت روزانه به مراجعینی که از طریق نظام ارجاع مراجعه می کنند تخصیص می یابد، لذا از تمامی روستائیان عزیز تقاضا داریم که قبل از مراجعه به مراکز تخصصی نسبت به دریافت کد ارجاع و نوبت از پزشک خانواده خود اقدام نمایند.

  رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان به همراه معاون فنی معاونت بهداشت دانشگاه و رئیس مرکز بهداشت زاهدان  از مرکز خدمات جامع سلامت چاه زرد زاهدان بازدید کردند.

 مرکز خدمات جامع سلامت چاه زرد در فاصله 60 کیلومتری زاهدان قرار دارد و بیش 8 هزار نفر از هموطنان عزیز در این منطقه از خدمات سلامت شامل ویزیت پزشک، دندانپزشکی، مشاوره روان شناس، واکسیناسیون، داروخانه و خدمات مامایی  بهره مند هستند .

 

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • نقش تاثیرگذار ماماها در جوانی جمعیت و فرزندآوری
  • تقویت ساختار «مرکز جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس» در دانشگاه‌های علوم پزشکی
  • طهرانچی: اقتصاد سلامت در دانشگاه آزاد اسلامی، اقتصاد تلاش و تدبیر است
  • دکتر طهرانچی: اقتصاد سلامت در دانشگاه آزاد اسلامی، اقتصاد تلاش و تدبیر است
  • حمایت دانشگاه علوم پزشکی آبادان از دانشجویان آمریکا و مردم غزه
  • مرکز رشد فناوری‌های بالینی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افتتاح شد
  • تاکید رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان بر تلاش تجهیزات موجود و اتقاء کمی و کیفی ارائه خدمات
  • افتتاح مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه علوم پزشکی آبادان
  • آغاز به‌کار مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه آبادان ‌
  • استقرار دانشجویان پسر در خوابگاه ملکی دانشکده پرستاری طبس