Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها-رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: دانشگاه علوم پزشکی اراک پیش از زمان تکلیف شده از سوی وزارت بهداشت موفق به طراحی کیت تشخیص آبله میمونی شد. - اخبار استانها -

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم از  اراک، سیدمحمد جمالیان ظهر امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به طراحی کیت تشخیص آبله میمونی در اراک اظهار داشت: طراحی این کیت در اراک انجام شده و استفاده از آن در اندازه‌های نمونه‌گیری از هفته گذشته در استان آغاز شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: طراحی این کیت‌ها از قبل در اراک انجام شده و تعداد اندکی از آنها به عنوان نمونه ذخیره شده بود که بعد از شیوع این بیماری در جهان و همچنین مشاهده افراد مشکوک ابتلا به این بیماری در کشور و استان از آنها استفاده شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک تصریح کرد: جواب آزمایش موارد مشکوک با استفاده از این کیت‌ها منفی بود و خوشبختانه از کیفیت این کیت‌های تشخیص رضایت داریم.

جمالیان بیان کرد: آمادگی آزمایشگاه‌های داخلی برای مقابله با آبله میمونی با توجه به اینکه شاهد ابتلای چندین مورد از افراد کشورهای همسایه نظیر امارات به این بیماری هستیم ضرورت دارد.

وی ادامه داد: 15 دانشگاه علوم پزشکی در سطح کشور توسط وزارت بهداشت و به منظور ساخت کیت تجهیز شده است که دانشگاه علوم پزشکی اراک بسیاری سریع‌تر از موعد مقرر و ابلاغ شده از سوی وزارت بهداشت موفق به این کار شده و به تولید کیت تشخیص دست یافته است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک عنوان کرد: این کیت قابلیت تشخیص انواع آبله‌ها را دارد و به زودی با این قابلیت امکان استفاده خواهد داشت، همچنین قابلیت این را دارد که انواع مختلف آبله را از یکدیگر تمایز دهد.

جمالیان افزود: عامل اصلی این بیماری یک نوع ویروس است و یک بیماری به اصطلاح خودمحدودشونده است یعنی علائم آن به صورت خود به خودی  پس از دو تا سه هفته از بین می‌رود.

وی تصریح کرد: دانه‌های پوستی از نشانه‌های معمول این بیماری بوده که با تاول در صورت، دست، ‌پا، دهان و اندام تناسلی همراه است، این دانه‌ها پوستی ممکن است با تب، سردرد، خستگی، احساس ناراحتی یا ناخوشی و تورم غدد لنفاوی همراه باشند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان قزوین: عوارض کورتون علائم آبله میمونی ایجاد می‌کندشناسایی 5 مورد سرخک در خراسان رضوی/ 3 مورد مشکوک آبله میمونی در کشور در دست بررسی استتهیه کیت‌های تشخیصی آبله میمونی در استان فارس/ هیچ موردی از بیماری گزارش نشده است

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک بیان کرد: طغیان کنونی این بیماری معمولا با بروز دانه‌هایی در ناحیه تناسلی همراه است، از جمله روش‌های پیشگیری از ابتلا به این بیماری می‌توان به پرهیز از تماس پوست به پوست یا ارتباط رو در رو با افراد دارای علائم و تمیز نگه داشتن دست‌ها اشاره کرد.

جمالیان عنوان کرد: اگرچه آبله میمونی به آسانی قابل سرایت بین افراد نیست اما در اثر ارتباط مستقیم با فرد مبتلا، ممکن است افراد سالم هم به آن مبتلا شوند.

انتهای پیام/712/ی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک آبله میمونی کیت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۳۱۰۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکسیناسیون بیش از ۴۰۰۰ رأس دام علیه بیماری آبله گوسفندی در بدره

ایسنا/ایلام رئیس دامپزشکی شهرستان بدره از انجام واکسیناسیون ۴ هزار و ۶۲۵ راس دام علیه بیماری آبله گوسفندی در بدره طی اردوی جهادی خبر داد.

آبله گوسفند و بز یک بیماری ویروسی عفونی نشخوارکننده کوچک است. این بیماری با شدت متوسط در گله‌های داشتی در مناطق اندمیک دیده شده اما عموما در بره و بزغاله که به تازگی به دنیا آمده‌اند کشنده است. ضرر اقتصادی ناشی از کاهش تولید شیر، آسیب به تولید چرم و چشم و دیگر ضررهای تولیدی از جمله‌ی آن است. همچنین این بیماری خرید و فروش دام سبک را کاهش داده و باعث کاهش زاد و ولد و جمعیت در آن مناطق می‌شوند.

«بهمن محمدی» به ایسنا اظهار کرد: رزمایش جهادی دامپزشکی طی فروردین ماه در منطقه زرانگوش بدره برگزار شده است.

وی گفت: در این طرح چهار هزار و ۶۲۵  راس دام علیه بیماری آبله گوسفندی، ۴۰۰ راس علیه بیماری آبله بزی، ۷۴۳ رأس علیه بیماری بروسلوز بز و بزغاله واکسینه شده‌اند.

رئیس دامپزشکی بدره تصریح کرد: مشاوره‌های بهداشتی و معاینه رایگان در دام‌های بازدید شده انجام  گرفته است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • کاهش کانون‌های بیماری آبله در استان ایلام
  • نحوه نظارت بر صحت نتایج آزمایش‌ها در آزمایشگاه‌های پزشکی
  • واکسیناسیون بیش از ۴۰۰۰ رأس دام علیه بیماری آبله گوسفندی در بدره
  • رئیس انجمن دکترای علوم آزمایشگاهی تشخیص طبی ایران : آزمایشگاه‌های تشخیص‌طبی در بین گروه‌های پزشکی دارای کمترین شکایت هستند
  • ثبت نشدن هیچ موردی از بیماری مالاریا در نواحی تابع دانشگاه علوم پزشکی سبزوار
  • بیش از ۶ هزار خدمت واکسیناسیون در مجتمع رسول دانشگاه علوم پزشکی ایران
  • متخصص حوزه انفورماتیک سلامت بیان کرد؛ نقش آزمایشگاه های پزشکی هوشمند در تشخیص بیماری ها
  • نقش آزمایشگاه‌های پزشکی هوشمند در تشخیص بیماری‌ها
  • نقش آزمایشگاه های پزشکی هوشمند در تشخیص بیماری ها
  • دانشگاه علوم پزشکی سبزوار: بیماری مالاریا نداشته ایم