Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از اراک بهمن صادقی ظهر امروز در جمع خبرنگاران اظهار کرد: برنامه اعتباربخشی بیمارستان‌های تابعه دانشگاه علوم پزشکی و  تأمین اجتماعی  و خصوصی در استان آغاز شده است.

وی افزود: در هریک از گروه‌های ارزیابی، یک نفر سرارزیاب بالینی، یک نفر ارزیاب مدیریتی و بهداشتی و نماینده بیمه‌های پایه در استان حضور دارد و به جز مراکز بیمارستانی دلیجان، خنداب، فراهان، آشتیان و کمیجان تمام مراکز بیمارستان‌ها را مورد ارزیابی قرار می‌دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی اراک تأکید کرد: اعتباربخشی بر اساس ۵۵۰ سنجه از نسل ۵ اعتباربخشی و صرفاً بر اساس چک‌لیست وزارتی است و بیمارستان‌ها موظف هستند، مستندات خود را از هر ۵۵۰ سنجه ارائه بکنند.

صادقی گفت: با جلساتی که با همکاران ارزیاب داشته‌ایم ضمن ابراز رضایت از عملکرد و روند اعتباربخشی، از همکاری خوب بیمارستان‌ها نیز خرسند بودند.

وی با تأکید بر اینکه محوریت اعتباربخشی، ایمنی بیمار و خدمت است، افزود: اعتباربخشی یک راه برای مشخص شدن وضعیت مدیریتی و راهگشا برای طراحی مداخلات آینده است و جایگزینی برای ارزشیابی بیمارستان‌ها است و به دلیل تاثیر در درآمدهای بیمارستانی حائز اهمیت است.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی اراک بیان کرد: خوشبختانه در این دوره حداقل 4 نفر از همکاران معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی اراک در سایر استان‌ها از جمله تهران، اصفهان و مشهد به عنوان ارزیاب کشوری مشغول فعالیت هستند که مایه مباهات و افتخار استان و دانشگاه نیز هستند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: ارزیابی بیمارستان بیمارستان اراک بهمن صادقی دانشگاه علوم پزشکی بیمارستان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۱۲۷۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۶ هزار خدمت واکسیناسیون در مجتمع رسول دانشگاه علوم پزشکی ایران

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، ۶ تا ۱۳ اردیبهشت، هفته جهانی واکسیناسیون نام گذاری شده است و در این راستا مجتمع حضرت رسول اکرم (ص) نیز براساس آمار سال ۱۴۰۲ بیش از ۶ هزار خدمت واکسیناسیون ارائه کرده است.

خدمت واکسیناسیون از بدو تولد تا دوره سالمندی براساس پروتکل کشوری و به صورت رایگان انجام می‌شود.

واکسیناسیون روشی برای کنترل حذف و ریشه کنی بیماری‌های واگیردار است. واکسن با پیشگیری از ابتلا به عفونت‌ها و برخی سرطان‌ها و بیماری‌ها مانند فلج اطفال سطح کیفی زندگی را بهتر می‌کند. واکسیناسیون به نوعی آمادگی سیستم ایمنی بدن انسان را افزایش می‌دهد و نه تنها برای کودکان بلکه برای تمام سنین مورد نیاز است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • علت فوت پزشک متخصص در جهرم چه بود؟
  • بیمارستان نیایش خرم‌آباد ۶۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد
  • مراجعه بیش از ۱۰۰۰ بیمار تنفسی به مراکز درمانی خوزستان
  • مراجعه بیش از یک هزار بیمار تنفسی به مراکز درمانی خوزستان
  • حمایت دانشگاه علوم پزشکی آبادان از دانشجویان آمریکا و مردم غزه
  • خارج کردن تومور ۱۴ سانتی از کلیه کودک ۲٫۵ ساله
  • اختصاص ۱۰۰ میلیارد تومان برای ساخت خوابگاه‌ دانشجویی
  • حوزه نظارت بر کیفیت آموزش دانشگاهی در قزوین احیا شد
  • بیش از ۶ هزار خدمت واکسیناسیون در مجتمع رسول دانشگاه علوم پزشکی ایران
  • راه اندازی ۲ دستگاه تصویربرداری پیشرفته در بیمارستان‌های امام رضا (ع)