Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از اراک، سوژه‌ای با عنوان «وضعیت ناگوار درمانی و کمبود پزشک در اراک» در سامانه فارس من ثبت و طی آن سردبیران فارس از وضعیت ناگوار کمبود پزشک در اراک گلایه کردند که رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک در پیگیری این سوژه به خبرنگار فارس گفت: خوشبختانه استان مرکزی در سال‌های گذشته اقدام به جذب نیروها و پزشکان متخصص و فوق تخصص کرده و همچنان نیز در تلاش برای جذب و همکاری هر چه بیشتر با پزشکان متخصص است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: کمبود پزشک و متخصص و نیروهای دارای تخصص مشکل همه استان‌ها  است و مردم استان‌های دیگر نیز با آن دست و پنجه نرم می‌کنند، و تنها مختص استان مرکزی نیست.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گفت: برای رفع مشکل معطلی مردم در مراکز درمانی، دانشگاه علوم پزشکی بارها و بارها به هم استانی‌های عزیز توصیه کرده تا با اخذ نوبت از قبل و به صورت غیرحضوری در وقت تعیین شده به مراکز درمانی مراجعه کنند تا هم زمان آنها بیهوده سپری نشود و هم در روزهای کرونایی دچار مشکل نشوند.

جمالیان بیان کرد: مسئولان این دانشگاه پزشکان متخصص و فوق تخصصی را در سال‌های گذشته جذب کرده‌اند اما متاسفانه به دلایل مختلف از جمله نبود مبلمان شهری مناسب و زیرساخت‌های دیگر، تعداد کم مراجعین و بیماران نسبت به سایر استان‌ها و عدم تامین مالی مناسب به دلیل کمبود بودجه و ... پزشکان دارای تخصص انرژی خود را از دست داده و به شهرها و استان‌های دیگر به ویژه تهران که توانایی حمایت از آنان را دارند، مهاجرت می‌کنند، این در حالی است که آنهایی که حتی حاضر به آمدن به اراک می‌شوند به دلایل ذکر شده، خانواده خود را همراه نمی‌بینند و طبیعی است که پس از مدتی انگیزه کافی را ندارند و از این شهر می‌روند.

وی ادامه داد: البته باید گفت تخصص‌هایی چون آسیب‌شناسی، ارتوپدی، پوست، داخلی، عفونی، قلب و عروق، مغز و اعصاب، بیهوشی، جراحی عمومی، جراحی کلیه و مجاری ادراری، جراحی مغز و اعصاب، چشم، رادیولوژی، روانپزشکی، زنان و زایمان، طب اورژانس،  کودکان، گوش حلق و بینی، پزشکی هسته‌ای و ...در استان و به ویژه در اراک و به صورت هیات علمی، متحدخدمت و قراردادی فعالیت دارند که خوشبختانه اکثرا بومی بوده و ساکن همین شهر و دیار هستند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیان کرد: به طور کلی در بیمارستان‌هایی که زیر 40 تخت دارند تخصص‌های پایه نظیر داخلی، جراحی، زنان، بیهوشی و رادیولوژی دیگر تخصص‌ها را پوشش می‌دهند تا در لحظه مراجعه مشکلی پیش نیاید که در اکثر مراکز مرسوم است.

جمالیان همچنین در پاسخ به سوژه «ناعدالتی در پرداخت کارانه‌های کرونایی دانشگاه علوم پزشکی اراک» ثبت شده در سامانه فارس من گفت: وزارت بهداشت از دی ماه سال 1399 هزینه‌ای بابت یارانه کرونایی به مراکز درمانی اختصاص نداده و در حوزه بهداشت نیز هر گونه پرداختی براساس نوع فعالیت و طبق ساعات حضور در ساعات غیراداری و حتی روزهای تعطیل و غیره است.

انتهای پیام/ 

منبع: فارس

کلیدواژه: فارس من کارانه کرونایی پزشک متخصص پزشک فوق تخصص بیمارستان های اراک برترین بیمارستان ها برترین پزشکان دانشگاه علوم پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۸۰۸۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیمارستان نیایش خرم‌آباد ۶۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد

به گزارش خبرآنلاین لرستان ، ابوطالب شفقت دقایقی پیش با حضور در محل پروژه ساخت بیمارستان نیایش خرم‌آباد از روند ساخت آن بازدید کرد .

وی افزود: این پروژه از پروژه های بزرگ غرب است که در دولت قبل در سال ۹۳ کلنگ زنی و تا سال ۱۴۰۰ تنها ۲۵ درصد پیشرفت فیزیکی داشته اما سال ۱۴۰۰ تا به امروز پیشرفت این پروژه به ۶۵ درصد رسیده و به اندازه ۱۰ سال گذشته در این پروژه کار عمرانی و ساخت و ساز صورت گرفته است.

استاندار لرستان ادامه داد : این پروژه با سرعت بسیار رضایت بخشی توسط قرارگاه خاتم با ۲۸۰ نفر پرسنل فعال با پرسنل و مهندسین مجرب و متخصص در حال ساخت است و سال ۱۴۰۴ قطعاً تکمیل و به بهره‌برداری خواهد رسید.

دکتر دلفان رییس دانشگاه علوم پزشکی لرستان در این بازدید نیز از بیمارستان نیایش بعنوان بزرگترین مراکز درمانی غرب کشور نام برد و گفت : بیمارستان نیایش یک بیمارستان مدرن و با دارا بودن همه بخشهای پزشکی از جمله سوختگی خواهد بود که با افتتاح آن بخش زیادی از نیازهای آموزشی و درمانی استان مرتفع خواهد شد . ‌

وی افزود: انتظار می رود با حمایت استاندار و از طریق اعتبارات دولتی منابع مالی این پروژه تامین یابد تا سرعت ساخت پروژه نسبت به حال حاضر دوچندان شده و تلاش می کنیم در حوزه منابع مالی اعتبارات بموقع طرح تخصیص یابد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی لرستان اظهار کرد: در حال حاضر بیش از ۵۰ پروژه با ۱۶۸ هزار مترمربع مساحت در سطح استان در حال اجراست که در صورت بهره‌برداری تحول کم سابقه‌ای در حوزه بهداشت و درمان استان ایجاد خواهد شد.

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901054

دیگر خبرها

  • علت فوت پزشک متخصص در جهرم چه بود؟
  • بیمارستان نیایش خرم‌آباد ۶۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد
  • مراجعه بیش از ۱۰۰۰ بیمار تنفسی به مراکز درمانی خوزستان
  • جذب و تربیت سالانه دو هزار نیروی متخصص در حوزه فناوری کوانتوم
  • مراجعه بیش از یک هزار بیمار تنفسی به مراکز درمانی خوزستان
  • علت فوت پزشک متخصص در استان فارس چه بود؟
  • علت فوت پزشک متخصص در استان فارس در دست بررسی است
  • ابلاغ تعرفه‌های جدید پزشکی
  • جزئیات خودکشی یک فوق‌تخصص روماتولوژی | سمیرا آل‌سعیدی که بود و چرا دست به خودکشی زد؟
  • اردوی جهادی ۷۰ نفره دانشجویان بسیجی علوم پزشکی گلستان