Web Analytics Made Easy - Statcounter

سید محمد جمالیان در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در اراک با اشاره به انتشار خبری در فضای مجازی مبنی بر دریافت مجوز داروخانه توسط فرزند یکی از مسئولین در استان مرکزی ضمن تکذیب استفاده از هرگونه سفارش و توصیه در این خصوص اظهار کرد: در روند صدور اخذ مجوز داروخانه نیاز به هیچ گونه سفارش و توصیه ای نیست چراکه تمامی فارغ التحصیلان رشته های داروسازی می توانند درخواست خود را در سامانه مربوطه ثبت می کنند و بر اساس سوابق و امتیازاتی که به دست می آورند و شهری که انتخاب می کنند می توانند مجوز را اخذ کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تأکید بر اینکه هیچ گونه سفارش و دستور در طی روال قانونی اخذ مجوز برای فرد خاصی انجام‌نشده، افزود: فرد نامبرده شده بیش از یک سال گذشته درخواست خود را در سامانه ثبت کرده بوده و بعد از انجام کلیه روال قانونی مجوز را اخذ می کنند و زمانی که مجوز هر داروساز صادر می شود اطلاع رسانی خواهد شد و همزمان با وی به دو نفر دیگر نیز اطلاع رسانی شده بود و مدارک آنها در کمیسیون ماده ۲۰ مطرح و بعد از آن مجوز بهره برداری صادر می شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی، خدمات بهداشتی و درمانی اراک بیان کرد: البته این نکته حائز اهمیت است که با توجه به برون سپاری های دانشگاه علوم پزشکی و استفاده از ظرفیت داروسازان به وی پیشنهاد تحویل داروخانه بیمارستان امیرکبیر اراک داده می شود که موافقت نکردند و نظرشان خدمت رسانی به مردم شهر خمین بوده است.

وی افزود: این حق طبیعی هر فردی است که در رشته های پزشکی، داروسازی و دندانپزشکی تحصیلات لازم را دارد بعد از انجام دوره های لازم در بخش خصوصی فعالیت کند و فرد مذکور هم مثل بقیه افراد از حق طبیعی خود استفاده می کند و هیچ گونه نیاز و ارتباطی با شغل پدر فرد نامبرده نداشته و بنده به عنوان رئیس دانشگاه علوم پزشکی امروز مطلع شدم که فرد نامبرده فرزند یکی از مسئولین استان مرکزی است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی، خدمات بهداشتی و درمانی اراک تأکید کرد: تاکنون هیچ گونه سفارشی مبنی بر همکاری دانشگاه علوم پزشکی با فرد نامبرده انجام نشده و کلیه روال قانونی بررسی مدارک توسط دانشگاه علوم پرشکی انجام شده که در نهایت مجوز فعالیت داروخانه به وی صادر می شود.

وی با اشاره به اینکه با توجه به افزایش جمعیتی که در شهر خمین داریم شاهد افزایش داروخانه ها نیز می باشیم، گفت: این یک امتیاز بسیار مثبت برای خدمت رسانی به مردم در این شهرستان است و مجوز خمین تنها به وی داده نشده و همزمان به دو نفر دیگر داده شده بود و این هم بر اساس جمعیت منطقه ای و قانون است.

 جمالیان تأکید کرد: از نظر دانشگاه علوم پزشکی داروسازی که در شهرستان ها داروخانه خود را تاسیس می کند کمک بسیار بزرگی به مناطق کوچک ترمی کند چراکه نیازهای مردم را بطرف می کنند و طبق بررسی های ما وی می توانست داخل شهر اراک نیز این مجوز را دریافت کنند.

وی خاطر نشان کرد: بنده به عنوان رئیس دانشگاه علوم پزشکی اعلام میکنم هیچگونه سفارش ، توصیه و دخل و تصرفی در خصوص اخذ و روال مجوز داروخانه کریمی نشده و وی یکی از افرادی بودند که در مراکز تحقیقاتی شهید بهشتی همکاری می کردند و سابقه و نمره بسیار قابل قبولی در حوزه پژوهش دارند و امروز که به استان خودشان می خواهند خدمت کنند بسیار جای مباهات دارد و افتخاری است که فرزندان استان مرکزی بعد از پایان تحصیلات در وطن خود خدمت کنند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: مجوز داروخانه رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک رئیس دانشگاه علوم پزشکی مجوز داروخانه فرد نامبرده صادر می شود گونه سفارش هیچ گونه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۱۶۵۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علت فوت پزشک متخصص در جهرم چه بود؟

به گزازرش «تابناک» به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، یک منبع آگاه در دانشگاه علوم پزشکی شیراز اظهار کرد: علت فوت فرزانه اکبری پزشک متخصص پوست و مو و عضو هئیت علمی دانشگاه علوم پزشکی در دست بررسی است و شایعات در فضای مجازی صحت ندارد.

او ادامه داد: فرزانه اکبری پزشک متخصص پوست و مو و عضو هئیت علمی دانشگاه علوم پزشکی چهارم اردیبهشت در جهرم به خاک سپرده شده است و پزشکی قانونی علت فوت او را محرمانه به اطلاع خانواده اش خواهد رساند. او همسر دکتر فرید شهریور فوق تخصص چشم بود که هفته پیش درگذشت.

در چند روز اخیر خبرهایی مبنی بر مصرف مشروبات الکی تقلبی و مسمومیت ۲۹ پزشک در جهرم در یک میهمانی منتشر شده است که تاکنون هیچ منبع موثقی این خبر را تایید نکرده است‌. 

در این خبر آمده است که چند پزشک، کلیه خود را از دست داده اند و چند پزشک هم در کما هستند‌.

دانشگاه علوم پزشکی شیراز و جهرم بستری بودن پزشکانی تحت این عنوان را نیز تایید نکردند.

امروز هم برخی رسانه ها در فضای مجازی از دستگیری عوامل فروش مشروبات الکی تقلبی در جهرم خبر دادند که پلیس هنوز این موضوع را تایید نکرده است.

دیگر خبرها

  • بازداشت و سرکوب گسترده دانشجویان در دانشگاه های بزرگ آمریکا+ فیلم/ جنگ غزه را متوقف کنید/ مجوز خشونت بیشتر علیه دانشجویان معترض صادر شد
  • علت فوت پزشک متخصص در جهرم چه بود؟
  • رسیدگی پزشکی قانونی به ۲.۱ میلیون پرونده در سال گذشته
  • خواسته امروز آزادگان جهان، محو رژیم صهیونیستی از صحنه روزگار است
  • صدور مجوز ۱۸ پروانه ساختمانی در یک ماه
  • حمایت دانشگاه علوم پزشکی آبادان از دانشجویان آمریکا و مردم غزه
  • تاکید رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان بر تلاش تجهیزات موجود و اتقاء کمی و کیفی ارائه خدمات
  • رشته دندانپزشکی کودکان در قم راه‌اندازی می‌شود
  • جنایت هولناک در ویلای زیبا!
  • «پزشکی» دانشگاه آزاد اهواز به ترم مهرماه می‌رسد؟