Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/مرکزی رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: مردم شرایط نزولی ابتلا را به منزله اتمام کرونا ندانند.

سیدمحمدجمالیان روز شنبه ۲۱ اسفند در ستاد کرونا استان مرکزی اظهار کرد: با توجه به انجام واکسیناسیون شاهد کاهش مبتلایان به بیماری کووید ۱۹ هستیم و هفته گذشته میزان واکسیناسیون روند افزایشی داشته به طوری که ۹۵.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۱ درصد جمعیت استان دوز اول، ۸۸.۴ درصد دوز دوم و ۴۶.۶ درصد دوز سوم را دریافت کرده اند. در سنین ۵ تا ۱۲ سال نی ۱۹.۲ درصد واکسینه شده اند.

وی با اشاره به اینکه بیشترین میزان واکسیناسیون گروه سنی ۵ تا ۱۲ سال در خنداب بوده است؛ افزود:  ۴۲.۷ درصد جمعیت هدف در این شهرستان واکسینه شده اند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک تصریح کرد: طبق سامانه دانشگاه ۹۱ درصد دانش آموزان پایه ۷ تا ۱۲ واکسینه شده اند اما شاید این آمار در آموزش و پرورش بیشتر باشد.

جمالیان در خصوص روند بستری کودکان ۵ تا ۱۸ سال بیان کرد: روند بستری در این سنین نزولی است و تعداد بستری ها از ۳۵ کودک در بهمن ماه به ۱۷ نفر در حال حاضر رسیده است.

وی ادامه داد: شهرستان های دلیجان و زرندیه در وضعیت زرد و کمیجان و خمین و محلات نارنجی و مابقی شهرستان ها در وضعیت قرمز هستند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک عنوان کرد: با توجه به سفرهای نگران کننده نوروزی این پیش بینی وجود دارد که ممکن است بعد از پیک ششم بلافاصله پیک هفتم را داشته باشیم که بر این اساس نیاز است همکاری لازم در رعایت پروتکل ها  و بویژه بازدید از اماکن بین راهی صورت گیرد البته این بازدیدها سالهای گذشته نیز انجام می شده اما نیاز است که امسال سایر ارگان ها نیز در این خصوص همکاری کنند.

جمالیان بیان کرد: با توجه به فرا رسیدن هفته پایانی اسفندماه، شلوغی به ویژه در بازار سرپوشیده و پاساژها بیشتر مشاهده می شود لذا نظارت بر این اماکن افزایش پیدا کرده و تقاضا داریم اصناف نیز در این خصوص همکاری خوبی را داشته باشند.

وی خاطرنشان کرد: مردم شرایط نزولی را به منزله اتمام کرونا ندانند، سال گذشته نیز در همین روزها شرایط به همین منوال بود اما بعد از تعطیلات پیک افزایش پیدا کرد، مردم حداقل یک تا دو هفته پیش از سفر دوز سوم واکسن را نیز تزریق کنند تا اثر آنتی بادی افزایش داشته باشد.

به گزارش ایسنا، در این جلسه معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک با اشاره به وضعیت شیوع بیماری کووید ۱۹ در هفته سوم اسفندماه و مقایسه آن با هفته دوم اسفندماه در استان گفت: هزار و ۸۳۸ مورد مثبت هفته دوم با کاهش ۳۹  درصدی به هزار و ۱۲۶ مورد در هفته سوم رسیده است.

دکتر علی علیمحمدی افزود: با کاهش ۴۵ درصدی، ۲۲۹  مورد بستری هفته دوم نیز در این مدت به  ۱۲۶ مورد در هفته سوم رسید و موارد سرپایی از هزار و ۶۵۹  مورد به هزار مورد کاهش یافت که افت ۳۸ درصدی را نشان می دهد و موارد فوتی نیز با کاهش ۷ درصدی از ۲۹  مورد به ۲۷ مورد رسید.

بهرام حسین آبادی، رئیس آموزش و پرورش استان مرکزی نیز گفت: این اداره کل پیشنهاد می کند یک اتاق مطالعه برای دانش آموزان پایه 12 هم در ایام نوروز و همچنین در هر شهرستان یک مدرسه  برای مواقع اضطرار در ایام نوروز برای رفاه حال مسافران در نظر گرفنه شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استان مرکزی کرونا در ایران کرونای ا میکرون استانی اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی اراک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۶۹۲۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، نتایج یک پژوهش‌ جدید در بریتانیا نشان می‌دهد که ۲ میلیون نفر در سراسر این کشور همچنان از علایم کووید طولانی رنج می‌برند که ۳۸۱ هزار نفر از این افراد، فعالیت‌های روزانه خود را محدود کرده‌اند.

اداره ملی آمار بریتانیا اعلام کرد که ۳.۳ درصد از افرادی که داده‌هایشان در این پژوهش مورد مطالعه قرار گرفته است، بین ۶ فوریه تا ۷ مارس اعلام کردند که پس از ۴ هفته همچنان دارای علایم کووید هستند.

نتایج این پژوهش که روز پنج‌شنبه ۲۵ آوریل منتشر شده، نشان می‌دهد که ۰.۴ درصد به تعداد افرادی که در ماه مارس ۲۰۲۳ از علایم کووید طولانی رنج می‌بردند افزوده شده است.

کووید طولانی یکی از عوامل افزایش جمعیت غیرفعال در بریتانیا بوده که از زمان همه‌گیری کرونا حدود ۷۰۰ هزار نفر به آن افزوده شده است.

داده‌های این پژوهش نشان می‌دهد ۹.۱ درصد افرادی که بیکار بودند یا به دنبال شغل هم نمی‌گشتند، علائم کووید طولانی را گزارش کرده‌اند که تقریباً سه برابر نرخ آن نسبت به کل جمعیت بریتانیا است.

بر اساس نتایج این پژوهش، پنج درصد از افرادی که در گروه سنی ۴۵ تا ۵۴ سال به بیماری کرونا مبتلا شده‌اند، از علایم کووید طولانی رنج برده‌اند که بیشترین رقم در بین گروه‌های سنی است.

این پژوهش همچنین نشان می‌دهد که نرخ زنانی که علایم بیماری کرونا را گزارش کرده‌اند ۲۰ درصد بیشتر از مردان است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رسانه عبری: جنگ غزه واردات خودرو را در اسرائیل فلج کرد
  • احتمال وقوع گرد و غبار خارجی در خوزستان از اواخر وقت امروز
  • کاهش سرقت در اردبیل
  • وقوع سرقت در سیستان و بلوچستان ۱۸ درصد کاهش یافت
  • بارش‌ ها ادامه دارد | کاهش نسبی دما در روزهای پایانی هفته
  • پاندمی تأثیر ناچیزی بر رشد کودکان داشت
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • بیشترین و کمترین سرقت‌ها در کدام شهرهای استان کرمان رخ می‌دهد؟
  • مکمل‌های پروبیوتیک شدت صرع را در کودکان کاهش می‌دهد
  • بانک مرکزی آرژانتین نرخ بهره را به ۶۰ درصد کاهش داد